Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ¼ red onion
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g red wine vinegar
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp white sugar
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1 tbsp pickled capers (optional)
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g)
- 4 tuna steaks
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g mixed baby salad leaves
- ciabatta bread, cut into slices and toasted, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2347 kJ / 558.8 kcal
- Proteína
- 40.9 g
- Hidratos de carbono
- 22.6 g
- Gordura
- 32.6 g
- Gordura saturada
- 5.4 g
- Fibra
- 7.2 g
- Sódio
- 804.4 mg
Receitas alternativas
Fish with ginger lime sauce
35min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Prawn saganaki with feta
35min
Asparagus and broad bean salad
25min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min