
Dispositivos e acessórios
Seared tuna on chilli bean mash
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
red onion¼
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
red wine vinegar40 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing100 g
-
pickled capers (optional)1 tbsp
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves, to taste1 - 2
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g)800 g
-
tuna steaks4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
mixed baby salad leaves60 g
-
ciabatta bread cut into slices and toasted, to serve (optional)
Nutrição por 1 portion
Energia
558.8 kcal /
2347 kJ
Proteína
40.9 g
Gordura
32.6 g
Hidratos de carbono
22.6 g
Fibra
7.2 g
Gordura saturada
5.4 g
Sódio
804.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia