Seared tuna on chilli bean mash

Seared tuna on chilli bean mash

4.7 25 avaliações
Preparação 10min
Total 35min
4 portions

Ingredientes

  • red onion
    ¼
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 sprigs
  • red wine vinegar
    40 g
  • wholegrain mustard
    1 tsp
  • white sugar
    1 tsp
  • extra virgin olive oil plus extra for brushing
    100 g
  • pickled capers (optional)
    1 tbsp
  • fresh long red chillies trimmed and cut into halves, to taste
    1 - 2
  • canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g)
    800 g
  • tuna steaks
    4
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • mixed baby salad leaves
    60 g
  • ciabatta bread cut into slices and toasted, to serve (optional)

Nutrição por 1 portion

Energia 558.8 kcal / 2347 kJ
Proteína 40.9 g
Gordura 32.6 g
Hidratos de carbono 22.6 g
Fibra 7.2 g
Gordura saturada 5.4 g
Sódio 804.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...