Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza dough
- 250 g spelt flour
- 250 g plain flour
- 280 g warm water
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 ¼ tsp salt
- 1 pinch white sugar
Roast beef and mushroom topping
- 1 garlic clove
- 300 g sour cream
- 1 ¼ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 350 g roast beef, cut into thin strips (approx. 2 x 5 cm)
- 30 g whiskey
- 25 g honey
- 2 tsp sweet paprika
- ½ tsp hot paprika
- 250 g fresh brown mushrooms, cut into slices
- 1 tbsp olive oil
- 1 ½ tsp dried thyme
- ¾ tsp grated lemon zest, no white pith
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into very thin slices
- 50 g Parmesan cheese, shaved
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2219 kJ / 528.3 kcal
- Proteína
- 24.8 g
- Hidratos de carbono
- 45.3 g
- Gordura
- 26.6 g
- Gordura saturada
- 12.5 g
- Fibra
- 4.8 g
- Sódio
- 466.4 mg
Receitas alternativas
Not quite nasi goreng
45 Min
Baked pumpkin and beef stew
3h
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Pizza Margherita
2h 10min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 Min
Pearl rice meatballs
2 Std.
Chicken and warm potato salad
55 min
Stuffed zucchini
1h 5min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Mushroom croustade
1h 35min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min