Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza dough
- 250 g spelt flour
- 250 g plain flour
- 280 g warm water
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 ¼ tsp salt
- 1 pinch white sugar
Roast beef and mushroom topping
- 1 garlic clove
- 300 g sour cream
- 1 ¼ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 350 g roast beef, cut into thin strips (approx. 2 x 5 cm)
- 30 g whiskey
- 25 g honey
- 2 tsp sweet paprika
- ½ tsp hot paprika
- 250 g fresh brown mushrooms, cut into slices
- 1 tbsp olive oil
- 1 ½ tsp dried thyme
- ¾ tsp grated lemon zest, no white pith
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into very thin slices
- 50 g Parmesan cheese, shaved
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2219 kJ / 528.3 kcal
- Proteína
- 24.8 g
- Hidratos de carbono
- 45.3 g
- Gordura
- 26.6 g
- Gordura saturada
- 12.5 g
- Fibra
- 4.8 g
- Sódio
- 466.4 mg
Receitas alternativas
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35 Min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10 min
Korean beef bowl
1h 10min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Seafood and corn chowder
40 λεπτ.
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min