Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- olive oil spray, for greasing
- 50 g vermicelli noodles
- water, for steaming
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (2 cm)
- 12 medium raw prawns, peeled, cleaned and cut into thirds
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 20 sprigs fresh coriander, leaves and stalks roughly chopped
- 1 cube palm sugar (2 cm)
- 5 eggs
- 2 tbsp fish sauce
- 1 tbsp lime juice
- ⅛ tsp salt (optional)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 20 g oil
- sweet chilli sauce, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1132.4 kJ / 269.6 kcal
- Proteína
- 24.4 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 13.8 g
- Gordura saturada
- 3 g
- Fibra
- 0.8 g
- Sódio
- 1174.5 mg
Receitas alternativas
Chicken and almond stir-fry
30 min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
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Rosemary meat pies
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Chicken stock paste
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Fish with ginger lime sauce
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Sweet tamarind fish with mixed vegetables
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Prawn and mushroom crepes
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Smoked salmon slice
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Ginger chicken wings
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