Mini pad Thai frittatas
TM6 TM5 TM31

Mini pad Thai frittatas

4.2 ( 40 avaliações )

Ingredientes

  • olive oil spray for greasing
  • 50 g vermicelli noodles
  • water for steaming
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 300 g skinless chicken thigh fillets cut into pieces (2 cm)
  • 12 medium raw prawns peeled, cleaned and cut into thirds
  • 3 spring onions/shallots trimmed and cut into slices
  • 20 sprigs fresh coriander leaves and stalks roughly chopped
  • 1 cube palm sugar (2 cm)
  • 5 eggs
  • 2 tbsp fish sauce
  • 1 tbsp lime juice
  • ⅛ tsp salt (optional)
  • ½ tsp dried chilli flakes
  • 20 g oil
  • sweet chilli sauce to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
269.6 kcal / 1132.4 kJ
Proteína
24.4 g
Gordura
13.8 g
Hidratos de carbono
12 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
3 g
Sódio
1174.5 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas