![Linguine with lemon and prosciutto Linguine with lemon and prosciutto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/036E1E89-E7CC-4C99-B969-540896A11F0F/Derivates/BA406C9E-C618-41F3-84FB-5BF2A31EE896.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1200 g boiling water
- 300 g linguine pasta
- 1 tsp salt
- 2 garlic cloves
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tbsp pickled capers
- 1 lemon, zested and juiced
- 200 g fresh mozzarella, torn into pieces (see Tips)
- 100 g prosciutto, torn into bite-size pieces
- ground black pepper, to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2872 kJ / 683.8 kcal
- Proteína
- 28.8 g
- Hidratos de carbono
- 55.8 g
- Gordura
- 37.3 g
- Gordura saturada
- 22.3 g
- Fibra
- 5 g
- Sódio
- 1452.4 mg
Receitas alternativas
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Pasta primavera
1 godz.
Mushroom and bacon pasta
30 min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Chicken and pesto risoni
35 min