Dispositivos e acessórios
Prawn and mushroom crepes
Preparação 50min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
Chilli sauce
-
garlic clove1
-
long red chilli deseeded1
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces (2 cm)1 stalk
-
palm sugar2 tsp
-
fish sauce40 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
rice wine vinegar2 tbsp
Crepe batter
-
plain flour125 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
salt½ tsp
-
coconut milk250 g
-
egg1
-
water120 g
-
oil for frying
Prawn filling
-
garlic clove1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters3
-
sesame oil1 tbsp
-
water60 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into thin slices (approx. 5 mm)100 g
-
raw prawns (approx. 24 prawns)250 g
-
salt1 pinch
-
fresh ground black pepper1 pinch
-
bean sprouts100 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing6 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
690.9 mg
Proteína
10.9 g
Energia
779.1 kJ /
185.5 kcal
Gordura
9.2 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
13.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Street Food
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Crab linguine
30min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Cauliflower "fried" rice
45min
Mexican chicken soup
30min
Goi muc (squid salad)
45min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Salmon niçoise salad
35min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Salmon and fennel risotto
30min