Roast pork with sage and cranberry stuffing

Roast pork with sage and cranberry stuffing

4.7 12 avaliações
Preparação 15min
Total 3h 35min
10 portions

Ingredientes

  • boneless pork leg roast
    1800 g
  • rock salt plus extra for crackling
    1 tbsp
  • zucchini (approx. 1), cut into pieces
    130 g
  • pumpkin seeds
    25 g
  • sunflower seeds
    25 g
  • fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)
    2 - 3 sprigs
  • streaky bacon cut into pieces
    60 g
  • onion cut into quarters
    100 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • pork mince
    250 g
  • dried cranberries
    30 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 411.6 kcal / 1728.7 kJ
Proteína 46.6 g
Gordura 23.5 g
Hidratos de carbono 3.6 g
Fibra 1.4 g
Gordura saturada 7.7 g
Sódio 944.5 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...