
Versões compatíveis
Roast pork with sage and cranberry stuffing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon cut into pieces
- 100 g onion cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 411.6 kcal / 1728.7 kJ
- Proteína
- 46.6 g
- Gordura
- 23.5 g
- Hidratos de carbono
- 3.6 g
- Fibra
- 1.4 g
- Gordura saturada
- 7.7 g
- Sódio
- 944.5 mg
Receitas alternativas
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Beef stroganoff
35min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Lamb spezzatino
1h 45min
Inside-out chicken parmigiana
1h 30min
Chicken Waldorf salad
40min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Beef ragu
1h 25min