Dispositivos e acessórios
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
basmati rice180 g
-
water1150 g
-
salt1 tsp
-
carrot cut into thin slices (approx. 5mm)1
-
red capsicum cut into strips½
-
broccoli (approx. 200 g), cut into florets1
-
firm white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)4
-
garlic cloves4
-
eschalots3
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves, to taste1 - 2
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
tamarind paste40 g
-
fish sauce30 g
-
palm sugar45 g
-
cornflour2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1070.7 mg
Proteína
40.9 g
Energia
1696.8 kJ /
404 kcal
Gordura
3.3 g
Fibra
6.7 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
56.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Pasta with tuna
30min
Stir-fry beef bowl
35min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45min
Tortellini soup
20min
Ginger chicken wings
40min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Chicken pesto pasta
30min
Linguine with salmon and herbs
25min