
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 2 - 3 fresh sage leaves
- ½ brown onion cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 40 g bacon cut into cubes (3 cm)
- 450 g beef chuck steak cut into pieces (2-3 cm)
- 2 pinches salt to taste
- 2 pinches ground black pepper to taste
- 1 carrot cut into slices (1-2 cm)
- 1 celery stalk cut into slices (1-2 cm)
- 2 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 200 g canned diced tomatoes
- 100 g dry white wine
- 50 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 558.7 kcal / 2337.4 kJ
- Proteína
- 53.4 g
- Gordura
- 29.1 g
- Hidratos de carbono
- 13.3 g
- Fibra
- 3.1 g
- Gordura saturada
- 8.6 g
- Sódio
- 984.9 mg
Receitas alternativas
Beef Burgundy
1h 45min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Hungarian goulash
1h 30min
Beef "Burgundy"
40min
Irish stew
1h 30min
Tomato basil chicken stew
35min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Apricot chicken risotto
30min
Beef ragu
1h 25min