![Beef spezzatino Beef spezzatino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/72AC02AD-F547-44E0-BD91-C7CBA0365BA8/Derivates/A8138837-7089-4618-8D69-0F3477A2DC70.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 - 3 fresh sage leaves
- ½ brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 40 g bacon, cut into cubes (3 cm)
- 450 g beef chuck steak, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 carrot, cut into slices (1-2 cm)
- 1 celery stalk, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 200 g canned diced tomatoes
- 100 g dry white wine
- 50 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2337.4 kJ / 558.7 kcal
- Proteína
- 53.4 g
- Hidratos de carbono
- 13.3 g
- Gordura
- 29.1 g
- Gordura saturada
- 8.6 g
- Fibra
- 3.1 g
- Sódio
- 984.9 mg
Receitas alternativas
Chicken cacciatore
50 min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Meatballs with tomato sauce
40min
Beef "Burgundy"
40min
Lamb spezzatino
1h 45min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef Burgundy
1h 45min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min