Dispositivos e acessórios
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
Preparação 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
baby gold potatoes8 oz
-
water plus extra to cover potatoes21 oz
-
oil divided, plus 1 tsp to peel potatoes3 ½ oz
-
salt divided, to taste1 tsp
-
white onion cut into pieces4 oz
-
Roma tomatoes quartered8 oz
-
red bell pepper cut into pieces4 oz
-
cilantro leaves½ bunch
-
garlic cloves4
-
tomato paste1 oz
-
ground beef broken into chunks21 oz
-
dried bay leaf1
-
dried parsley1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
green olives, pitted4 oz
-
raisins2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
768.8 mg
Proteína
19.7 g
Energia
2181 kJ /
521.3 kcal
Gordura
41 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
10.5 g
Hidratos de carbono
22.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Avocado Tuna Salad
5 Min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 Std. 5 Min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 Min
Fish and Zucchini
35 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min