Dispositivos e acessórios
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
Preparação 40min
Total 1h 5min
10 pieces
Ingredientes
Ricotta
-
milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Pancakes
-
courgettes cut in pieces310 g
-
1 shallot, halvedspring onion white part only, cut in pieces1
-
unsalted butter diced, plus 5 tsp extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
buttermilk200 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh sweetcorn kernels130 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 10 pieces
Proteína
10 g
Energia
1149 kJ /
273 kcal
Gordura
14 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Amaranth Crispbread
1h 15min
Beginner's Fruity Green Smoothie
10min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1h
Nut Cupcakes
30min
Beetroot and Kale Pizza
2h
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Kale Meat(less) Balls
30min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Apple Pancakes
30min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min
Porridge with Almond Milk and Chia Seeds
20min