Dispositivos e acessórios
Cashew cheddar cheese
Preparação 10min
Total 3h 10min
360 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil for greasing
-
agar agar (see Tips)3 tsp
-
filtered water170 g
-
plant-based milk of choice100 g
-
raw cashews100 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 ½ tbsp
-
apple cider vinegar2 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
salt¾ tsp
-
shiro (white) miso paste40 g
-
ground turmeric1 - 2 pinches
-
paprika1 pinch
-
dried chives2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 360 g
Sódio
3269.1 mg
Proteína
44.6 g
Energia
3361.9 kJ /
803.5 kcal
Gordura
48.6 g
Fibra
16.9 g
Gordura saturada
8.5 g
Hidratos de carbono
63.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Vegan gravy
40min
Cashew pouring cream
35min
Vanilla cashew yoghurt
24h 15min
Stretchy melty cheese
20min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Cashew sour cream
10min
Vegan Parmesan
15min
Vegan butter
8h 5min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Vegie crackers
12h 10min