Dispositivos e acessórios
Vegan gravy
Preparação 10min
Total 40min
10 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into quarters80 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery stalk cut into pieces (2-3 cm)1
-
garlic clove1
-
dried porcini mushrooms25 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
arrowroot flour1 tbsp
-
shiro (white) miso paste1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
water750 g
-
salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 10 portions
Proteína
6.8 g
Energia
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Gordura
21.3 g
Fibra
12.8 g
Hidratos de carbono
42.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Plant-based béchamel sauce
10min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan custard
15min
Vegan mayonnaise
15min
Stretchy melty cheese
20min
Plant-based parmesan
5min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Breakfast sausages
1h 5min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min