Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g extra virgin olive oil
- 80 g brown onion, cut into quarters
- 130 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 garlic clove
- 25 g dried porcini mushrooms
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 1 tbsp arrowroot flour
- 1 tsp shiro (white) miso paste
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 750 g water
- ½ tsp salt
- Nutrição
- por 10 portions
- Energia
- 1643.5 kJ / 391.3 kcal
- Proteína
- 6.8 g
- Hidratos de carbono
- 42.2 g
- Gordura
- 21.3 g
- Fibra
- 12.8 g
Receitas alternativas
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Stretchy melty cheese
20 Min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Tofu scramble
25 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min