Dispositivos e acessórios
Vegan gravy
Preparação 10min
Total 40min
10 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into quarters80 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery stalk cut into pieces (2-3 cm)1
-
garlic clove1
-
dried porcini mushrooms25 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
arrowroot flour1 tbsp
-
shiro (white) miso paste1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
water750 g
-
salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 10 portions
Proteína
6.8 g
Energia
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Gordura
21.3 g
Fibra
12.8 g
Hidratos de carbono
42.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegan parmesan shards
3h 55min
Plant-based béchamel sauce
10min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan custard
15min
Vegan mayonnaise
15min
Plant-based parmesan
5min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Tofu scramble
25min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Banana tofu ice cream
10min
Vegan butter
8h 5min