Dispositivos e acessórios
Spiced carrot porridge
Preparação 10min
Total 25min
8 portions
Ingredientes
Topping
-
crème fraîche100 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
lemon juice and finely grated zest, no white pith½
Porridge
-
walnuts plus extra for garnishing60 g
-
carrots cut into pieces (4 cm)280 g
-
rolled oats160 g
-
full cream milk950 g
-
pure maple syrup plus extra to serve40 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
raisins30 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
100.7 mg
Proteína
10 g
Energia
1337.9 kJ /
318.5 kcal
Gordura
17.5 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
29.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hazelnut crunch bliss balls
40 Min
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1 Std. 10 Min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 Min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 Std. 25 Min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 Std. 20 Min
Vanilla wet chai
15 Min
Pear berry cereal
10 Min
Nut and seed butter
10 Min
Cacao banana porridge
15 Min
Pumpkin pie porridge
20 Min
Berry coconut cashew bars
2 Std. 40 Min
Banana oat clusters
55 Min