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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g extra virgin olive oil plus an extra 2 tablespoons for frying
- 1 red onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh mushrooms cut into quarters (e.g. button or Swiss brown)
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp sumac
- 400 g canned pinto beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 1 tsp chia seeds
- 1 ½ tbsp psyllium husks
- 1 tsp salt to taste
- ½ tsp ground black pepper to taste
- 6 bread rolls of choice, cut into halves horizontally (see Tips)
- 6 slices vegan cheese (see Tips)
- iceberg lettuce to serve
- ketchup to serve (see Tips)
- tomatoes cut into slices, to serve
- red onion cut into slices, to serve
- avocado flesh only, cut into slices, to serve
- vegan mayonnaise to serve (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 443 kcal / 1860.7 kJ
- Proteína
- 12.8 g
- Gordura
- 21.4 g
- Hidratos de carbono
- 44.4 g
- Fibra
- 10.9 g
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