Dispositivos e acessórios
Mixed mushroom burgers
Preparação 20min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus an extra 2 tablespoons for frying20 g
-
red onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms cut into quarters (e.g. button or Swiss brown)100 g
-
dried oregano1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
sumac½ tsp
-
canned pinto beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
chia seeds1 tsp
-
psyllium husks1 ½ tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
bread rolls of choice, cut into halves horizontally (see Tips)6
-
vegan cheese (see Tips)6 slices
-
iceberg lettuce to serve
-
ketchup to serve (see Tips)
-
tomatoes cut into slices, to serve
-
red onion cut into slices, to serve
-
avocado flesh only, cut into slices, to serve
-
vegan mayonnaise to serve (see Tips)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
12.8 g
Energia
1860.7 kJ /
443 kcal
Gordura
21.4 g
Fibra
10.9 g
Hidratos de carbono
44.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Mediterranean capsicums
2h
Sweet potato lasagne
1h 20min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Lentil Loaf
1h 10min
Vegetarian chilli
1h 5min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min