Dispositivos e acessórios
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
pork tenderloin trimmed and cut into pieces (1 in.)18 oz
-
green curry paste gluten free (see Tip)1 ½ oz
-
limes divided3 - 4
-
fresh bird's eye chilies trimmed and deseeded if preferred2
-
fresh kaffir lime leaf stalk removed1
-
fresh cilantro roots and stems only2 oz
-
fish sauce gluten free½ oz
-
maple syrup½ oz
-
water35 oz
-
fresh green beans trimmed7 oz
-
bean thread or cellophane noodles4 ½ oz
-
mangos, unripe peeled, cheeks removed and julienned2
-
cherry tomatoes cut into halves7 oz
-
fresh Thai basil leaves only6 sprigs
-
unsalted peanuts roasted and coarsely chopped, to serve2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
787.5 mg
Proteína
32.8 g
Energia
1597.5 kJ /
382.5 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Recipes for Diabetics
26 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 15 Min
Baked Chili Beans
50 Min
Curry Seafood Chowder
1 Std.
Spicy Honey
10 Min
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Cali Burger with Avocado Ranch
50 Min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Mini Burger Sliders
1 Std. 50 Min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 Std. 15 Min
Creole Style Jambalaya
1 Std. 10 Min
Ground Beef Taco Filling
25 Min