Dispositivos e acessórios
Vanilla cashew yoghurt
Preparação 15min
Total 24h 15min
6 portions
Ingredientes
Soaking
-
filtered water for soaking
-
raw cashews (see Tips)250 g
-
salt1 tsp
Yoghurt
-
filtered water400 g
-
vanilla bean paste1 tbsp
-
salt½ tsp
-
dairy free probiotic capsules (contents only - see Tips)2
-
pure maple syrup2 - 3 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.5 g
Energia
1212 kJ /
288.6 kcal
Gordura
20.6 g
Fibra
2.9 g
Hidratos de carbono
18.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Turmeric latte
25min
Hemp milk
5min
Vegie crackers
12h 10min
Creamy coconut yoghurt
18h
Plant-based parmesan
5min
Fresh turmeric and ginger paste
20min
Turmeric, lemon and ginger tea
20min
Plum and raspberry chia puddings
2h 30min
Almond milk
1h 5min
Cashew sour cream
10min
Raw Chocolate Brownies
30min
Chocolate energy bars
1h