
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Avocado whip
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 80 g soft feta cut into pieces
- 200 g avocado flesh only
- ½ - 1 tbsp lemon juice to taste
- ¼ tsp ground coriander
- ground black pepper to taste
Seedy spelt bread
- 20 g extra virgin olive oil plus extra for greasing
- 280 g filtered water
- 1 tsp dried instant yeast
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp coconut sugar
- 500 g white spelt flour plus extra for dusting
- 2 tbsp hemp seeds (see Tips)
- 1 tbsp flaxseeds (linseeds), plus extra for sprinkling
- 2 tbsp pepitas plus extra for sprinkling
- milk of choice, for brushing (see Tips)
- micro herbs for garnish (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 251.3 kcal / 1055.5 kJ
- Proteína
- 11 g
- Gordura
- 10.6 g
- Hidratos de carbono
- 25.1 g
- Fibra
- 6.2 g
Receitas alternativas
Nut paste
10min
Spiced chocolate doughnuts
45min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Spinach and feta galette
1h 50min
Wholemeal spelt pastry
35min
Falafel with beetroot hommus
20min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Health by chocolate torte
45min
Hazelnut crunch bliss balls
40min
Peanut butter banana ice cream
10min
Oat milk
25min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1h 50min