Thai Curry Noodles
TM6 TM5

Thai Curry Noodles

3.3 (61 avaliações )

Ingredientes

  • ½ oz cilantro (approx. 25 sprigs)
  • 8 oz rice noodles (Pad Thai style)
  • hot water, to cover and soak noodles
  • 1 oz coconut oil
  • 4 oz onions, halved
  • 1 garlic clove
  • 13 oz coconut milk (approx. 1 can)
  • 4 oz water
  • 4 oz Thai red curry paste
  • ½ oz soy sauce
  • 2 tsp coconut sugar, optional
  • 4 oz red bell peppers, sliced (¼ in.) then halved
  • 4 oz yellow bell peppers, sliced (¼ in.) then halved
  • 4 oz snow peas, halved lengthways
  • ½ oz lime juice
    ou ½ oz rice wine vinegar
  • 2 tbsp toasted sesame seeds

Nutrição
por 1 portion
Energia
2394.1 kJ / 572.2 kcal
Proteína
10.5 g
Hidratos de carbono
69.6 g
Gordura
24.9 g
Gordura saturada
19.6 g
Fibra
6.3 g
Sódio
461.7 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas