Chipotle Puff Fish "Tacos"

Chipotle Puff Fish "Tacos"

4.7 16 avaliações
Preparação 30min
Total 1h 30min
4 pieces

Ingredientes

Chipotle Puff Pastry
  • unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
    200 g
  • plain flour
    200 g
  • water ice cold
    90 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • plain flour for dusting
  • chipotle chilli flakes
    1 Tbsp
Filling
  • white fish fillets skinless, cut in pieces (4-5 cm) (e.g. cod, haddock)
    400 g
  • lime finely grated zest and juice
    1
  • garlic clove
    1
  • fresh jalapeño chilli halved
    1
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • olive oil
    1 Tbsp
  • fresh coriander leaves
    5 g
Assembly
  • medium egg beaten
    1

Nutrição por 1 piece

Energia 688 kcal / 2865 kJ
Proteína 25 g
Gordura 48 g
Hidratos de carbono 38 g
Gordura saturada 27 g
Sódio 470 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...