Dispositivos e acessórios
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
Preparação 15min
Total 2h 5min
12 slices
Ingredientes
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
water220 g
-
fine sea salt½ tsp
-
strong white bread flour400 g
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
Brie cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh rosemary leaves only, roughly chopped3 sprigs
-
coarse sea salt for sprinkling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
307 mg
Proteína
7 g
Energia
801 kJ /
190 kcal
Gordura
6 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Savoury Stilton Cheesecake
11h 40min
Mocha Mousse (No Added Sugar)
1h 15min
Southern Chicken and Cornbread Dressing
1h 15min
Sour Cherry and Coconut Cookies
35min
Pesto Star Bread
2h 50min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4h
Spiced Nuts
20min
Cheese and Basil Knots
1h 30min
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Cheese crackers
2h 30min
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2h 20min
Mincemeat Crumble Cake
1h 15min