Dispositivos e acessórios
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
Preparação 15min
Total 2h 5min
12 slices
Ingredientes
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
water220 g
-
fine sea salt½ tsp
-
strong white bread flour400 g
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
Brie cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh rosemary leaves only, roughly chopped3 sprigs
-
coarse sea salt for sprinkling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
307 mg
Proteína
7 g
Energia
801 kJ /
190 kcal
Gordura
6 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Veggie Rolls
45min
Bacon Roly-polies
1h
Herb Bread
1h 10min
Banana Blondies
40min
Pistachio Almond Twists
45min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50min
Oaty Ginger Crunch
40min
Chicken and Sweetcorn Pizza Muffins
1h 50min
Cheese Straws
30min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Estonian Kringle (Estonia)
1h 40min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min