Dispositivos e acessórios
Kimchi
Preparação 10min
Total 149h
710 g
Ingredientes
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds700 g
-
filtered water2500 g
-
Himalayan salt150 g
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
apple cored and cut into quarters1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
ground cayenne pepper1 - 2 tsp
-
paprika1 - 2 tsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tsp
-
coconut sugar30 g
-
nori sheet torn into pieces1
-
warm water20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 710 g
Sódio
59014.2 mg
Proteína
14.8 g
Energia
1538.7 kJ /
367.8 kcal
Gordura
3 g
Fibra
15.7 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
84.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Tahini Dipping Sauce
5min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26h 5min
Vegan Coconut Yoghurt
12h 15min
Wonton soup (vegetarian)
45min
Mushroom stock paste
1h 35min
Vegan hollandaise
10min
Creamy coconut yoghurt
18h
Oat milk
25min
Tahini
20min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Vegan tiramisu
3h 20min