Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 700 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g filtered water
- 150 g Himalayan salt
- 3 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 apple, cored and cut into quarters
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 1 - 2 tsp ground cayenne pepper
- 1 - 2 tsp paprika
- 1 tsp tamari, gluten free (see Tips)
- 30 g coconut sugar
- 1 nori sheet, torn into pieces
- 20 g warm water
- Nutrição
- por 1 Complete recipe
- Energia
- 1615 kJ / 384.5 kcal
- Proteína
- 14.8 g
- Hidratos de carbono
- 70 g
- Gordura
- 3.7 g
- Fibra
- 16.3 g
Receitas alternativas
Carrot top pesto
15min
Tahini
20min
Furikake
5min
Kimchi queso dip
3 Std. 15 Min
Turmeric latte
25min
Soy bread with seeds
3h 50min
Harissa
25min
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40min
Oatcakes with Moroccan hommus
50 Min
Fresh turmeric and ginger paste
20min
Vanilla cashew yoghurt
24h 15min
Coriander pesto
5min