Dispositivos e acessórios
Fish with Mixed Pepper Couscous
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
4 red mullets, gutted, cleaned, (approx. 700-800 g) (see tip)cod fillets (approx. 700-800 g)2
-
harissa sauce (see tip)1 tsp
-
ras el hanout2 (see tip)2 tsp
-
lemon-salt paste (see tip)2 tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
olive oil2 ½ Tbsp
-
red peppers quartered200 g
-
yellow peppers quartered250 g
-
green peppers quartered200 g
-
couscous250 g
-
water290 g
-
ground black pepper1 pinch
-
liquid fish stock250 g
-
red peppers cut in large pieces200 g
-
brown sugar¼ tsp
-
4 Tbsp fresh parsley leaves, choppedfresh coriander leaf chopped4 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
43 g
Energia
2054 kJ /
492 kcal
Gordura
10 g
Fibra
13 g
Hidratos de carbono
57 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
moroccan adventure
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1h 15min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Seafood Stew with Rice
30min
Asparagus and Mango Salad
35min
Enchilada Lettuce Wraps
35min
Seafood Rice
1h 15min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Lentil curry stew with chicken
8h 35min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min