Fish with Mixed Pepper Couscous

Fish with Mixed Pepper Couscous

3.7 3 avaliações
Preparação 20min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • cod fillets (approx. 700-800 g)
    2
    4 red mullets, gutted, cleaned, (approx. 700-800 g) (see tip)
  • harissa sauce (see tip)
    1 tsp
  • ras el hanout (see tip)
    2 tsp
  • lemon-salt paste (see tip)
    2 tsp
  • fine sea salt
    1 ¼ tsp
  • olive oil
    2 ½ Tbsp
  • red peppers quartered
    200 g
  • yellow peppers quartered
    250 g
  • green peppers quartered
    200 g
  • couscous
    250 g
  • water
    290 g
  • ground black pepper
    1 pinch
  • liquid fish stock
    250 g
  • red peppers cut in large pieces
    200 g
  • brown sugar
    ¼ tsp
  • fresh coriander leaves chopped
    4 Tbsp
    4 Tbsp fresh parsley leaves, chopped

Nutrição por 1 portion

Energia 492 kcal / 2054 kJ
Proteína 43 g
Gordura 10 g
Hidratos de carbono 57 g
Fibra 13 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...