Dispositivos e acessórios
Fish with Mixed Pepper Couscous
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
4 red mullets, gutted, cleaned, (approx. 700-800 g) (see tip)cod fillets (approx. 700-800 g)2
-
harissa sauce (see tip)1 tsp
-
ras el hanout2 (see tip)2 tsp
-
lemon-salt paste (see tip)2 tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
olive oil2 ½ Tbsp
-
red peppers quartered200 g
-
yellow peppers quartered250 g
-
green peppers quartered200 g
-
couscous250 g
-
water290 g
-
ground black pepper1 pinch
-
liquid fish stock250 g
-
red peppers cut in large pieces200 g
-
brown sugar¼ tsp
-
4 Tbsp fresh parsley leaves, choppedfresh coriander leaf chopped4 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
43 g
Energia
2054 kJ /
492 kcal
Gordura
10 g
Fibra
13 g
Hidratos de carbono
57 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
moroccan adventure
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Steamed Garlic Prawns
30min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Asparagus and Mango Salad
35min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Chicken Tagine
25min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Asparagus and Pea Pasta
20min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min