Dispositivos e acessórios
Clams marinières
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
onion100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil50 g
-
clams1000 g
-
paprika, ground1 pinch
-
white wine50 g
-
150 g water, with 1 tsp of saltfish broth150 g
-
fresh parsley chopped, only the leaves2 tsp
-
breadcrumbs1 tsp
-
salt (opcional)½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15.85 g
Energia
980 kJ /
235 kcal
Gordura
14.98 g
Fibra
0.6 g
Hidratos de carbono
9.08 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Stir-fried Clams
35min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Teochew Seafood Porridge
45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Sous-Vide Salmon
1h