Dispositivos e acessórios
Clams marinières
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
onion100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil50 g
-
clams1000 g
-
paprika, ground1 pinch
-
white wine50 g
-
150 g water, with 1 tsp of saltfish broth150 g
-
fresh parsley chopped, only the leaves2 tsp
-
breadcrumbs1 tsp
-
salt (opcional)½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15.85 g
Energia
980 kJ /
235 kcal
Gordura
14.98 g
Fibra
0.6 g
Hidratos de carbono
9.08 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Mock Fin Soup
35 Min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Mantou Buns with Soya Milk
1 Std. 35 Min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 Std. 40 Min
Stir-fried Clams
35 Min
Braised Chicken with Chestnuts
40 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 Std. 15 Min