![Millet cashew stir-fry Millet cashew stir-fry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/22cd5d32-ae62-4042-bff4-8855307377e2/Derivates/85af4224-72f2-478e-83cd-afdf4885ef70.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 ½ tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 2 tbsp pure maple syrup
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 lime (zest of half a lime, juice of whole lime)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g fresh bean sprouts
- 200 g millet, rinsed and drained
- 380 g filtered water
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 120 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 120 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cashews
- 1 red onion (approx. 120 g), cut into thin slices
- 2 capsicums, cut into thin slices
- 227 g canned water chestnuts, cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2178.9 kJ / 518.8 kcal
- Proteína
- 15.2 g
- Hidratos de carbono
- 62.8 g
- Gordura
- 20.4 g
- Fibra
- 13.5 g
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