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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 ½ tbsp tamari gluten free (see Tips)
- 2 tbsp pure maple syrup
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 lime (zest of half a lime, juice of whole lime)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g fresh bean sprouts
- 200 g millet rinsed and drained
- 380 g filtered water
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 fresh long red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger peeled
- 120 g carrot cut into pieces (2 cm)
- 120 g cabbage cut into pieces (3 cm)
- 100 g cashews
- 1 red onion (approx. 120 g), cut into thin slices
- 2 capsicums cut into thin slices
- 227 g canned water chestnuts cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 518.8 kcal / 2178.9 kJ
- Proteína
- 15.2 g
- Gordura
- 20.4 g
- Hidratos de carbono
- 62.8 g
- Fibra
- 13.5 g
Receitas alternativas
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Butternut mac and cheese
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Hearty lentil chilli
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Vegan moussaka
1h 50min
Rendang curry
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Chilli con tempeh
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Honey ginger tofu with greens
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Cashew basil spelt pasta (gut health)
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Pulled BBQ jackfruit
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Thai tofu and sweet potato cakes
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Chickpea ratatouille (gut health)
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