Dispositivos e acessórios
Sticky Sriracha tofu bowl
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Sticky Sriracha® tofu
-
firm tofu350 g
-
garlic cloves3
-
water200 g
-
tamari60 g
-
honey40 g
-
Sriracha sauce30 g
-
gluten free cornflour25 g
Veg and black rice bowl
-
black rice200 g
-
water1000 g
-
salt (optional)1 tsp
-
carrots (approx. 180 g), cut into batons2
-
broccolini (approx. 160 g)1 bunch
-
red cabbage shredded100 g
-
snow peas trimmed and cut into halves lengthways (diagonally)100 g
-
sesame oil1 tsp
-
black sesame seeds1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1501.8 mg
Proteína
18.1 g
Energia
1884.3 kJ /
448.5 kcal
Gordura
10.9 g
Fibra
9.8 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Soba noodle and tofu salad
35 min
Vegetarian chilli
35 min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Satay noodle salad
35 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Hearty lentil chilli
50 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min