
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g dried navy beans (see Tips)
- water for soaking
Walnut pesto
- 50 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 50 g walnuts
- 30 g fresh flat-leaf parsley leaves only
- 100 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Slow cooked beans
- 20 g olive oil
- 3 garlic cloves cut into halves
- 200 g brown onion cut into wedges (1 cm)
- 120 g carrots cut into pieces (2 cm)
- 60 g celery cut into pieces (2 cm)
- 200 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g tomato passata
- 2 tsp dried oregano
- crusty bread to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 784.4 kcal / 3294.3 kJ
- Proteína
- 25.7 g
- Gordura
- 442.4 g
- Hidratos de carbono
- 59.4 g
- Fibra
- 19.1 g
- Gordura saturada
- 8.2 g
- Sódio
- 1915 mg
Receitas alternativas
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Vegetarian quiche
1h 55min
Mediterranean capsicums
2h
Sweet potato lasagne
1h 20min
Vegan moussaka
1h 50min
Cauliflower "fried" rice
45min
Caribbean curry
40min
Vegetable pilaf
1h
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Vegan walnut and black bean burger
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Savoury tofu quiche
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Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min