Versões compatíveis
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Proteína
- 11.1 g
- Hidratos de carbono
- 23.9 g
- Gordura
- 13.6 g
- Gordura saturada
- 6.7 g
- Fibra
- 6.1 g
- Sódio
- 485.7 mg
Receitas alternativas
Warm satay bowl
1h 10 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Vegan bao sliders
1 Std. 50 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min
Butternut mac and cheese
45min