Dispositivos e acessórios
Jewelled quinoa salad
Preparação 15min
Total 1h 35min
8 portions
Ingredientes
Salad
-
white quinoa (see Tips)100 g
-
red quinoa (see Tips)200 g
-
water plus extra for soaking850 g
-
carrot cut into cubes (1 cm)1
-
beetroot cut into cubes (1 cm)1
-
frozen peas60 g
-
shelled pistachios toasted50 g
-
dried cranberries (see Tips)40 g
-
fresh mint leaves only, roughly torn3 sprigs
Dressing
-
extra virgin olive oil100 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
honey20 g
-
red wine vinegar10 g
-
lemon juice40 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
feta cheese crumbled, to serve (optional)
-
limes cut into wedges, to serve2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9.7 g
Energia
1508.9 kJ /
359.3 kcal
Gordura
21.1 g
Fibra
5.6 g
Hidratos de carbono
30.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebrate summer with Nico Moretti
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Colourful quinoa salad
40min
Broccoli salad
10min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Gluten free fruit mince pies
1h 15min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Curried cauliflower salad
40min
Fig and walnut bread
3h 20min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min