Dispositivos e acessórios
Celeriac parmigiana
Preparação 30min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
Coating
-
flaxmeal (see Tips)20 g
-
filtered water100 g
-
day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces4 slices
-
garlic clove1
-
dried thyme2 tsp
-
dried sage1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Celeriac cutlets
-
extra virgin olive oil plus extra for shallow frying10 g
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
canned chopped tomatoes800 g
-
celeriacs peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)2
-
vegan cheese (see Tips)160 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11.3 g
Energia
1496.4 kJ /
356.3 kcal
Gordura
16.2 g
Fibra
17.1 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Tempeh bolognaise
30min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Vegan moussaka
1h 50min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Spiralised vegetable soup
24h 50min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Chilli con tempeh
20min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Smoky Mexican bean soup
35min