Dispositivos e acessórios
Creamy tomato and basil soup
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
red onion cut into quarters120 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (3-4 cm)1
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil20 g
-
raw cashews100 g
-
canned whole tomatoes800 g
-
filtered water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
salt1 pinch
-
sugar1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.9 g
Energia
1137.8 kJ /
270.9 kcal
Gordura
17.8 g
Fibra
6.7 g
Hidratos de carbono
16.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tomato and red lentil soup
30min
Green goodness soup
10min
Spicy cauliflower soup
20min
Minestrone
40min
Zucchini soup
25min
Cream of tomato soup
25min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Bubble and squeak soup
35min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Curried carrot and ginger soup
40min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Broccoli soup with sage oil
30min