Savoury stuffed pumpkin

Savoury stuffed pumpkin

3.1 20 avaliações
Preparação 55min
Total 1h 25min
4 portions

Ingredientes

  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing (optional)
    3 sprigs
  • brown basmati rice
    100 g
  • water
    1000 g
  • salt
    2 tsp
  • butternut pumpkin washed, cut into halves lengthways and deseeded (see Tips)
    1
  • olive oil plus extra for brushing
    20 g
  • eschalot (approx. 40 g)
    1
  • garlic cloves
    2
  • celery stalk cut into pieces
    1
  • parsnip cut into pieces
    1
  • red capsicum deseeded and cut into pieces
    ½
  • fresh portobello mushrooms cut into halves
    100 g
  • dried oregano
    2 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • slivered almonds toasted, to serve (optional)

Nutrição por 1 portion

Energia 405.6 kcal / 1703.5 kJ
Proteína 14.9 g
Gordura 10.3 g
Hidratos de carbono 56.3 g
Fibra 13.3 g
Gordura saturada 1.8 g
Sódio 1136.3 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...