![Savoury stuffed pumpkin Savoury stuffed pumpkin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c8077d08-ec47-4158-b316-a1300ccd439a/Derivates/13ee7198-c520-4659-b143-1cd74c4a007d.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing (optional)
- 100 g brown basmati rice
- 1000 g water
- 2 tsp salt
- 1 butternut pumpkin, washed, cut into halves lengthways and deseeded (see Tips)
- 20 g olive oil, plus extra for brushing
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 garlic cloves
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 parsnip, cut into pieces
- ½ red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 100 g fresh portobello mushrooms, cut into halves
- 2 tsp dried oregano
- ½ tsp ground black pepper
- slivered almonds, toasted, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1703.5 kJ / 405.6 kcal
- Proteína
- 14.9 g
- Hidratos de carbono
- 56.3 g
- Gordura
- 10.3 g
- Gordura saturada
- 1.8 g
- Fibra
- 13.3 g
- Sódio
- 1136.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Vegetable pilaf
1 Std.
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 Std. 5 Min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Vegetable lasagne
1h 35 min
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Potato and green pea curry
50min