Dispositivos e acessórios
Beef Chili with Lemon Feta
Preparação 20min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Lemon Feta Topping
-
organic lemon (approx. 5 oz), thin peel only, no pith1
-
ground black pepper1 tsp
-
Danish feta cheese cut into pieces (¾ in.)7 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)1 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
Beef Chili
-
garlic cloves5
-
yellow onion cut into quarters3 ½ oz
-
fresh chili seeds removed, if preferred (e.g. serrano)½ - 1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika1 tbsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
tomato paste2 oz
-
whole tomatoes (approx. 14.5 oz)1 can
-
tomato sauce (approx. 14.5 oz)1 can
-
dark brown sugar1 tbsp
-
sirloin steak cut into pieces (¾ - 1 ¼ in.)40 oz
-
red kidney beans (approx. 15 oz), rinsed and drained1 can
-
fresh cilantro leaves only, to garnish2 - 3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1542.1 mg
Proteína
48.8 g
Energia
3110.2 kJ /
743.4 kcal
Gordura
49.5 g
Fibra
7.3 g
Gordura saturada
18.2 g
Hidratos de carbono
26.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Weekend Meals
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Quick Thai Chicken Curry
40min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Enchiladas
40min
Beef Tostadas
1h 10min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Beef Chili
1h 5min
Chicken Garam Masala
50min
Blackened Fish Burger
55min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Mexican Lasagna
1h 20min
Turkey Chili
45min
Chicken Fajita Soup
50min