Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dill Sauce
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g sour cream
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
Rice and Salmon
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp mixed peppercorns
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 60 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 30 g fresh parsley, leaves and tender stems, cut in pieces
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp ground turmeric
- 250 g white long grain rice
- 1150 g water
- 250 g asparagus, woody ends removed, cut in pieces (3 cm)
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 680 g fresh salmon fillets, skinless
- 1 Tbsp fresh dill leaves
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1885 kJ / 450 kcal
- Proteína
- 29 g
- Hidratos de carbono
- 35 g
- Gordura
- 21 g
Receitas alternativas
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min