Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat

Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat

4.2 68 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 30min
4 portions

Ingredientes

  • cod fillets, skinless (200 g each)
    4
    4 halibut fillet, skinless, boneless, (200 g each)
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • lemon freshly squeezed juice only
    1
  • fresh parsley leaves
    50 g
  • onions sliced (1 cm)
    300 g
  • olive oil plus extra for greasing
    40 g
  • garlic cloves
    2
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • sweet paprika
    1 tsp
  • tomato purée
    1 Tbsp
  • ground cinnamon
    2 pinches
  • white wine
    50 g
  • pitted black olives halved
    50 g
  • bulgur wheat (approx. 20 minutes cooking time)
    200 g
  • water
    400 g

Nutrição por 1 portion

Sódio 1399 mg
Proteína 45 g
Energia 2141 kJ / 512 kcal
Gordura 14 g
Fibra 11 g
Gordura saturada 1.9 g
Hidratos de carbono 54 g

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