Dispositivos e acessórios
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
Preparação 20min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
4 halibut fillet, skinless, boneless, (200 g each)cod fillets, skinless (200 g each)4
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
fresh parsley leaves50 g
-
onions sliced (1 cm)300 g
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
sweet paprika1 tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
ground cinnamon2 pinches
-
white wine50 g
-
pitted black olives halved50 g
-
bulgur wheat (approx. 20 minutes cooking time)200 g
-
water400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1399 mg
Proteína
45 g
Energia
2141 kJ /
512 kcal
Gordura
14 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
54 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Catch of the Day
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Prawn Saganaki
35min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min