Dispositivos e acessórios
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
Preparação 20min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
4 halibut fillet, skinless, boneless, (200 g each)cod fillets, skinless (200 g each)4
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
fresh parsley leaves50 g
-
onions sliced (1 cm)300 g
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
sweet paprika1 tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
ground cinnamon2 pinches
-
white wine50 g
-
pitted black olives halved50 g
-
bulgur wheat (approx. 20 minutes cooking time)200 g
-
water400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1399 mg
Proteína
45 g
Energia
2141 kJ /
512 kcal
Gordura
14 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
54 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Catch of the Day
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Orzo with Salmon and Spinach
40min