Dispositivos e acessórios
Greek Easter Bread (Tsoureki)
Preparação 15min
Total 2h 20min
12 portions
Ingredientes
-
mahlepi seeds (see tip)1 tsp
-
mastic gum (opcional) (see tip)3 pieces
-
sugar105 g
-
milk100 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (see tip)2 tsp
-
medium eggs 1 beaten for glazing4
-
plain flour plus extra for dusting450 g
-
unsalted butter soft70 g
-
fine sea salt1 pinch
-
flaked almonds (opcional) for decorating
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
1023 kJ /
243 kcal
Gordura
7 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Greek Feast
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3h 20min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1h 10min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Apple Cake
1h
Potato Cakes
45min
Nut Cupcakes
30min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Pumpkin Doughnut Fingers
1h 30min
Coconut Cake
1h 20min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min