Dispositivos e acessórios
Soto ayam (spiced chicken soup)
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Chilli soy sauce
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves (see Tips)100 g
-
garlic cloves6
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
tomato ketchup50 g
-
dark soy sauce or kecap manis200 g
-
water100 g
-
brown sugar to taste1 tbsp
Soup and chicken
-
chicken breast fillets cut into quarters500 g
-
coriander seeds2 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
garlic cloves3
-
eschalots100 g
-
vegetable oil50 g
-
water1220 g
-
star anise2
-
whole cloves8
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
sticky rice cakes (Nasi impit), cut into cubes (2 cm) or 800 g vermicelli noodles, cooked (see Tips)1500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3001.4 mg
Proteína
30.4 g
Energia
2856.6 kJ /
680.1 kcal
Gordura
12.3 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
108.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Masala Squid
25min
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Tom Yum Goong
30min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Nasi Lemak
45min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min