Dispositivos e acessórios
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
dried red chillies8 - 10
-
eschalots100 g
-
garlic clove1
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)1 stalk
-
shrimp paste (see Tips)2 tsp
-
vegetable oil50 g
-
Baba's fish curry powder (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
tamarind paste2 tbsp
-
salt½ - 1 tsp
-
sugar1 tsp
-
boneless snapper fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)500 - 600 g
-
tomato cut into wedges200 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped2 sprigs
-
okra (ladies‘ fingers), cut into pieces (approx. 4 cm)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
762.9 mg
Proteína
33.2 g
Energia
1433.9 kJ /
341.4 kcal
Gordura
15.4 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
2.2 g
Hidratos de carbono
15.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Mee Goreng Mamak
15 Min
Char Kway Teow
15 Min
Sambal Belacan
10 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Nasi Lemak
45 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Nasi Lemak
45 Min