Dispositivos e acessórios
Miso fish with green beans and chickpea puree
Preparação 20min
Total 3h
4 portions
Ingredientes
-
miso paste50 g
-
sugar30 g
-
1 tbsp mirinhoney1 tbsp
-
2 tbsp sakewhite wine2 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil4 tbsp
-
white fish fillets, skinless, boneless (approx. 200 g each)4
-
vegetable oil plus extra for greasing30 g
-
200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)fresh shiitake mushrooms sliced (1 cm)200 g
-
canned chickpeas drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
water300 g
-
salt½ tsp
-
fresh root ginger cut in slices (2 mm)10 g
-
green beans, fresh or frozen300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1628.6 mg
Proteína
46.3 g
Energia
2663 kJ /
636.5 kcal
Gordura
29 g
Fibra
12.9 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
51.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1h
Salted Fish Pork Belly
30min
Mapo tofu
15min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Steamed Fish
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Yam Rice
45min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Mushroom Stir-Fry
55min