Dispositivos e acessórios
Hawaiian Summer Rolls
Preparação 30min
Total 1h
12 portions
Ingredientes
-
water36 oz
-
cellophane noodles3 oz
Dipping Sauce and Filling
-
garlic cloves5
-
rice wine vinegar4 oz
-
sambal oelek3 oz
-
sugar6 oz
-
soy sauce1 tbsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
cornstarch2 tbsp
-
water33 oz
-
fresh raw medium shrimp, peeled, deveined16 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
red cabbage halved (approx. ¼ head)8 oz
Assembly
-
rice paper wrappers12
-
mint leaves36
-
4 oz carrots, (approx. 4 oz)matchstick carrots (approx. 4 oz)1 package
-
cucumber julienned1
-
mango sliced lengthwise in pieces (⅛ in.)1
-
avocado (med.), sliced lengthwise in pieces (⅛ in.)1
-
green onions white and green parts, cut in pieces (2 in.), sliced lengthwise4
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
916 kJ /
219 kcal
Gordura
3 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hawaiian Pool Party
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Red Mole Chicken Enchiladas
1 godz.
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1 godz.
Korean Beef Bowl
1 godz.
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Gravlax
72 godz. 30 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Vegetable Shumai
45 min
Green Shakshuka
40 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Tuna avocado bowl
45 min
Avocado Tuna Boats
30 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min