Dispositivos e acessórios
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
bacon12 slices
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced (5 mm)120 g
-
pitted black olives (opcional) halved6
-
medium eggs6
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
877 kJ /
210 kcal
Gordura
19 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Steaming
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1h
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Creamy Mushrooms
35min
Low Carb Breakfast Frittata
40min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min