Dispositivos e acessórios
Onion Ricotta Cakes with Sage
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
fresh sage leaves9
-
hazelnuts40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil plus extra for greasing20 g
-
ricotta cheese250 g
-
medium egg1
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
water500 g
-
wild cranberry compote6 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
838 kJ /
200 kcal
Gordura
16 g
Fibra
0.9 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Steaming
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Chicken Provencale
1h
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Gazpacho
1h 15min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55min
Gazpacho
1h 15min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Cream of Asparagus Soup
15min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Quick Cheese Soufflés
45min