
Versões compatíveis
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g plum tomatoes firm, that fit whole in feeder (approx. 1 tomato)
-
150
g iceberg lettuce thickest part of
the core removed, cut in 3-4 wedges that fit
in feeder - 70 g onion halved
- 130 g leek
- 180 g mixed peppers cut in 4 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g fresh button mushrooms whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 100 g carrot peeled, ends removed
- 150 g Emmental cheese cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh parsley cut in pieces
- 150 g crème fraîche
- 40 g olive oil
- 50 g fresh baby spinach
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
- 6 pieces flour tortillas (approx. Ø 25 cm)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 395.3 kcal / 1654.1 kJ
- Proteína
- 13.4 g
- Gordura
- 22.6 g
- Hidratos de carbono
- 36.7 g
- Fibra
- 4 g
- Gordura saturada
- 8.9 g
- Sódio
- 812 mg
Receitas alternativas
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Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
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