Dispositivos e acessórios
Watercress and Oat Soup
Preparação 5min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
onions quartered250 g
-
olive oil plus extra for garnish30 g
-
water1200 g
-
rolled oats60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
100 g Swiss chard, large stalks removed, slicedwatercress100 g
-
pumpkin seeds toasted35 g
-
sunflower seeds toasted25 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
640 kJ /
153 kcal
Gordura
11 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Celeriac and Apple Soup
55min
Spring Vegetable Soup
35min
Watercress Soup
25min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Tofu stew
30min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Portuguese Leeks
45min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min