Dispositivos e acessórios
Dal Makhani
Preparação 20min
Total 9h 30min
6 portions
Ingredientes
-
urad beans (black lentils)140 g
-
kidney beans, dried40 g
-
water plus extra for soaking600 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ghee20 g
-
cumin seeds2 tsp
-
onions quartered70 g
-
garlic cloves6
-
fine sea salt1 tsp
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
double cream to taste, plus extra for serving50 - 70 g
-
garam masala1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8.7 g
Energia
812 kJ /
194 kcal
Gordura
8.5 g
Hidratos de carbono
20.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Taste of India
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Palak Paneer
45min
Butternut Squash Masala Dosa
11h 30min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Tarka dal
30min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Kheer with Dark Chocolate Topping
2h 50min
Tarka Dal
9h 5min
Sambhar
1h 5min
Chhole (chickpea curry)
35min
Chapatis
1h 30min
Chana Masala
45min
Paneer Makhani
1h