Tagliatelle with porcini mushrooms
TM6 TM5 TM31

Tagliatelle with porcini mushrooms

4.3 (36 avaliações )

Ingredientes

  • 20 g fresh parsley, leaves only
  • 1 garlic clove
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 100 g fresh porcini mushrooms, cut in slices
    ou 30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained
  • 100 g fresh mushrooms, cut in slices
  • 1 ¼ tsp salt
  • 1200 g water
  • 300 g tagliatelle (long dried egg pasta)
  • 1 - 2 pinches freshly ground black pepper, to taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
1659 kJ / 396 kcal
Proteína
11 g
Hidratos de carbono
54 g
Gordura
13 g
Fibra
6 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas