
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g fresh parsley leaves only
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
-
100
g fresh porcini mushrooms cut in slices
ou 30 g dried porcini mushrooms soaked in warm water for 20 minutes, drained - 100 g fresh mushrooms cut in slices
- 1 ¼ tsp salt
- 1200 g water
- 300 g tagliatelle (long dried egg pasta)
- 1 - 2 pinches freshly ground black pepper to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 396 kcal / 1659 kJ
- Proteína
- 11 g
- Gordura
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 54 g
- Fibra
- 6 g
Receitas alternativas
Steamed Garlic Prawns
30min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Tofu stew
30min
Stuffed vegetables
1h 20min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1h 15min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1h 15min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Cod with citrus butter
50min
Steamed Tofu
30min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Spaghetti carbonara
40min