Versões compatíveis
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3833 kJ / 916 kcal
- Proteína
- 59 g
- Hidratos de carbono
- 67 g
- Gordura
- 44 g
- Gordura saturada
- 13 g
- Fibra
- 10.7 g
- Sódio
- 1782 mg
Receitas alternativas
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40 min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 min
Potato and Celeriac Gratin
1 Std. 10 Min
Family Chicken Galette
1h 55min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40 min
Flour Tortilla
1h
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1 Std. 10 Min
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7h 10 min
Bruschetta
3h