
Dispositivos e acessórios
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Preparação 40min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
sweet potatoes peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder750 g
-
shallots whole or halved vertically to fit in feeder500 g
-
olive oil plus 1 Tbsp50 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
garlic cloves5
-
unsalted butter diced40 g
-
fresh thyme leaves2 ½ Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ Tbsp
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
smoked paprika1 ½ tsp
-
pork tenderloins (approx. 350 g each)2
Port Shallot Sauce
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced15 g
-
caster sugar1 Tbsp
-
ruby port70 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
Nutrição por 1 portion
Energia
916 kcal /
3833 kJ
Proteína
59 g
Gordura
44 g
Hidratos de carbono
67 g
Fibra
10.7 g
Gordura saturada
13 g
Sódio
1782 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Thermomix Cutter (TM5)
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda