Dispositivos e acessórios
Smoky chipotle beans
Preparação 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
canned pinto beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
red onion cut into quarters1
-
garlic cloves4
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
chipotle chillies in adobo sauce2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
canned tomatoes400 g
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
dried bay leaves2
-
sea salt1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 6 portions
Sódio
3103 mg
Proteína
65.6 g
Energia
5002.4 kJ /
1191 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
68.6 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
172.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tempeh bolognaise
30min
Vegetarian chilli
35min
Chilli con tempeh
20min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Tofu scramble
25min
Satay noodle salad
35min
Hearty lentil chilli
50min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Mixed mushroom burgers
50min
Espresso "baked" beans
35min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Black bean enchiladas
1h 20min