
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt plus an extra 2 pinches
- 150 g black rice well rinsed and drained
- 4 - 5 corn cobs kernels removed (approx. 500 g)
- 1 jalapeño chilli trimmed
- 4 sprigs fresh coriander leaves only, plus extra to serve
- 3 spring onions/green onions trimmed and cut into pieces
- 50 g mayonnaise (see Tip)
- 50 g sour cream
- 1 lime zest and juice
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g feta cheese crumbled
- 1 fresh long red chilli trimmed, sliced to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 276.4 kcal / 1156.6 kJ
- Proteína
- 6.8 g
- Gordura
- 12.6 g
- Hidratos de carbono
- 38 g
- Fibra
- 4 g
- Gordura saturada
- 3.8 g
- Sódio
- 521.3 mg
Receitas alternativas
Quick and easy pork noodles
Nenhuma avaliação
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Apple and almond overnight oats (gut health)
24h 10min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min