Dispositivos e acessórios
Mexican corn salad
Preparação 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
water1000 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
black rice well rinsed and drained150 g
-
corn cobs kernels removed (approx. 500 g)4 - 5
-
jalapeño chilli trimmed1
-
fresh coriander leaves only, plus extra to serve4 sprigs
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces3
-
mayonnaise (see Tip)50 g
-
sour cream50 g
-
lime zest and juice1
-
ground black pepper2 pinches
-
feta cheese crumbled60 g
-
fresh long red chilli trimmed, sliced to serve (optional)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
521.3 mg
Proteína
6.8 g
Energia
1156.6 kJ /
276.4 kcal
Gordura
12.6 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Leek and Cheese Tart
1 Std. 5 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Risotto verde (TM7/TM6)
30 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
Chicken and refried bean burrito
45 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Spicy Margarita Fizz
10 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Risotto pomodori with burrata
30 Min
Community fave brown rice salad
55 Min