Dispositivos e acessórios
Gwinganna mushroom pâté
Preparação 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
75.6 mg
Proteína
5.2 g
Energia
678.8 kJ /
162.2 kcal
Gordura
14.2 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Spicy cauliflower soup
20min
Chicken and port pâté
1h 30min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Creamy tomato and basil soup
30min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Thandi
5min
Crunchy carrot salad
10min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Brown rice salad
40min