Dispositivos e acessórios
Gwinganna mushroom pâté
Preparação 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
75.6 mg
Proteína
5.2 g
Energia
678.8 kJ /
162.2 kcal
Gordura
14.2 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Hommus
15 min
Grilled eggplant dip
2 godz.
Indian mustard
15 min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 godz. 30 min
Zhoug
10 min
Wholegrain mustard
120 godz.
Walnut and blue cheese shortbread
1 godz. 20 min
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min
Quick beetroot relish
40 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min
Fresh fig jam
55 min