Dispositivos e acessórios
Herby potato salad with crisp topping
Preparação 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Vinaigrette
-
Dijon mustard1 tsp
-
extra virgin olive oil90 g
-
red wine vinegar60 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Potato salad
-
water500 g
-
new baby potatoes cut into quarters1000 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces4
-
fresh parsley leaves only7 sprigs
-
fresh dill leaves only5 sprigs
-
fresh chives7 sprigs
Mayonnaise
-
extra virgin olive oil200 g
-
egg1
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Crispy topping
-
extra virgin olive oil to shallow fry
-
pickled capers drained and dried2 tbsp
-
garlic cloves thinly sliced4
-
flaked almonds2 tbsp
Assembley
-
rocket leaves60 g
-
cornichons baby, cut into halves12
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
201.2 mg
Proteína
6 g
Energia
2530.5 kJ /
604.8 kcal
Gordura
50.6 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
7.9 g
Hidratos de carbono
33.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Community fave brown rice salad
55min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Crunchy broccoli salad with speck
10min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1h 20min
Zucchini cheddar slice
45min
Fish pie with mashed potato topping
2h